Prijave za 2024/2025

Njih 11 sa 19 indeksa

08.08.2024.

Olypro

Uvod

Nakon uspešnog završetka Matematičke gimnazije, predavači Olypro-a hrabro koračaju u novo poglavlje svojih života. Ova objava je pokazatelj njihovih velikih ambicija, a znajući njihovu čeličnu volju, za par godina će se ovi silni indeksi pretvoriti u diplome.

Predavači:

Luka Đurić

Luka Đurić

Po završetku Matematičke gimnazije, Luka upisuje studije na City University of Hong Kong i Matematičkom fakultetu u Beogradu.

Uglješa Kuzmanov

Uglješa Kuzmanov

Nakon osvajanja brojnih nagrada na državnim takmičenjima iz matematike, fizike i informatike, Uglješa je upisao softversko inženjerstvo na teret budžeta na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu sa maksimalnim brojem poena.

Vukašin Babić

Vukašin Babić

Nagrade na međunarodnim takmičenjima iz fizike su Vukašinu samo uvertira na studije elektrotehnike i računarstva na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu koji je upisao sa maksimalnih 100 poena.

Filip Bojković

Filip Bojković

Nakon brojnih medalja sa međunarodnih takmičenja iz informatike, Filip ipak upisuje Matematički i Fizički fakultet u Beogradu.

Anja Dožić

Anja Dožić

Kroz godine, njeno ime se redovno vezivalo za Evropsku informatičku olimpijadu za devojke, a sada, ona upisuje Matematički fakultet u Beogradu i dobija stipendiju za Računarski fakultet koji takođe upisuje.

Mihailo Jančević

Mihailo Jančević

Nakon svoje plodne takmičarske karijere, Mihailo odlučuje da se upiše na Matematički, Fizički i Elektrotehnički fakultet u Beogradu, kako bi ostavio još vremena da mu se iskristalizuju interesovanja.

Filip Marković

Filip Marković

Nakon osvajanja brojnih nagrada na državnim takmičenjima iz matematike, fizike i informatike, Filip je upisao softversko inženjerstvo na teret budžeta na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu sa maksimalnim brojem poena.

Jovan Milićev

Jovan Milićev

Jovanove dve ljubavi, programiranje i sport, su ga navele da upiše dva nesrodna fakulteta. On je brucoš Elektrotehničkog fakulteta na smeru softversko inženjerstvo koji je upisao sa maksimalnih brojem poena, kao i Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja.

Jovan Nikolić

Jovan Nikolić

Zaljubljenik u matematiku i muziku. Paralelno je pohadjao muzičku školu i Matematičku gimnaziju i obe završio sa Vukovom diplomom i brojnim nagradama sa takmčenja. Jovan svoje avanture nastavlja na Elektrotehničkom fakultetu i Muzičkoj akademiji.

Stevan Radivojević

Stevan vidi veliki potencijal u informatici, dok je njegova prva ljubav matematika. On upisuje dva smera, teorijsku matematiku i informatiku, na Matematičkom fakultetu u Beogradu.

Đorđe Tomić

Đorđe Tomić

Nakon završetka mentorskog odeljenja u Matematičkoj gimnaziji sa Vukovom diplomom i brojnim nagradama na takmičenjima, Đorđe upisuje elektrotehniku i računarstvo na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu.